Marknadens största urval
Snabb leverans

Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

Om Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780412627606
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 573
  • Utgiven:
  • 31. juli 2000
  • Utgåva:
  • 2000
  • Mått:
  • 242x164x43 mm.
  • Vikt:
  • 1148 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds

In the past five years, vegetable protein meal production has increased 10% while fish meal production has dropped over 50%, since 1989, largely attributed to overfishing and serious decline in wild stock.

Användarnas betyg av Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds



Hitta liknande böcker
Boken Handbook on Ingredients for Aquaculture Feeds finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.