Marknadens största urval
Snabb leverans

Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

Om Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781032052434
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 200
  • Utgiven:
  • 4. oktober 2024
  • Mått:
  • 152x229x0 mm.
  • Vikt:
  • 408 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Användarnas betyg av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying



Hitta liknande böcker
Boken Heat and Mass Transfer Modelling During Drying finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.