Marknadens största urval
Snabb leverans

Home Charcuterie

- Make your own bacon, sausages, salami and other cured meats

Om Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780754833253
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 240
  • Utgiven:
  • 16. mars 2020
  • Mått:
  • 262x216x30 mm.
  • Vikt:
  • 1248 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 9. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Home Charcuterie

This clear and expert guide shows how to safely cure, smoke and hang your own pork and other meat and fish products, with 300 photographs.

Användarnas betyg av Home Charcuterie



Hitta liknande böcker
Boken Home Charcuterie finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.