Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461460954
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 462
  • Utgiven:
  • 16. januari 2013
  • Utgåva:
  • 72013
  • Mått:
  • 242x165x30 mm.
  • Vikt:
  • 906 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Ice Cream

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Användarnas betyg av Ice Cream



Hitta liknande böcker
Boken Ice Cream finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.