Marknadens största urval
Snabb leverans

Impact of Food Processing on Anthocyanins

Om Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811026119
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 129
  • Utgiven:
  • 2. december 2016
  • Utgåva:
  • 12017
  • Mått:
  • 155x235x11 mm.
  • Vikt:
  • 3613 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Användarnas betyg av Impact of Food Processing on Anthocyanins



Hitta liknande böcker
Boken Impact of Food Processing on Anthocyanins finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.