Marknadens största urval
Snabb leverans

Ingredient Interactions

- Effects on Food Quality, Second Edition

Om Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824757489
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 572
  • Utgiven:
  • 20. december 2005
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 233x173x37 mm.
  • Vikt:
  • 900 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Ingredient Interactions

Presents technical information available on food ingredient interactions. This work concentrates on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions.

Användarnas betyg av Ingredient Interactions



Hitta liknande böcker
Boken Ingredient Interactions finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.