Marknadens största urval
Snabb leverans

Ingredients in Meat Products

- Properties, Functionality and Applications

Om Ingredients in Meat Products

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781441924360
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 419
  • Utgiven:
  • 29. oktober 2010
  • Utgåva:
  • 2009
  • Mått:
  • 155x235x22 mm.
  • Vikt:
  • 658 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 30. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Ingredients in Meat Products

Not only does this book discuss the basic ingredients traditionally used in meat products, but also emerging ingredients where research work is still being done. The chemistry of each ingredient is presented, as well as their advantages and disadvantages.

Användarnas betyg av Ingredients in Meat Products



Hitta liknande böcker
Boken Ingredients in Meat Products finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.