Marknadens största urval
Snabb leverans

Introduction to Food Biotechnology

Om Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849311529
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 312
  • Utgiven:
  • 29. april 2002
  • Mått:
  • 156x234x19 mm.
  • Vikt:
  • 564 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Introduction to Food Biotechnology

Describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Suitable for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, this book provides explanations of various technically difficult aspects of biotechnology.

Användarnas betyg av Introduction to Food Biotechnology



Hitta liknande böcker
Boken Introduction to Food Biotechnology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.