Marknadens största urval
Snabb leverans

Introduction to Food Process Engineering

Om Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781489978820
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 510
  • Utgiven:
  • 23. augusti 2016
  • Utgåva:
  • 22011
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 994 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 13. december 2024

Beskrivning av Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Användarnas betyg av Introduction to Food Process Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Introduction to Food Process Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.