Marknadens största urval
Snabb leverans

Introductory Food Chemistry

Om Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780801450754
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 656
  • Utgiven:
  • 2 Juli 2013
  • Mått:
  • 213x258x59 mm.
  • Vikt:
  • 2906 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24 Juni 2024

Beskrivning av Introductory Food Chemistry

Authored by one of the leading scholars in the field, Introductory Food Chemistry deploys the most current understanding of the relationship between molecular structure and function for food proteins, carbohydrates, and lipids.

Användarnas betyg av Introductory Food Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Introductory Food Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.