Marknadens största urval
Snabb leverans

Kitchen Mysteries

- Revealing the Science of Cooking

Om Kitchen Mysteries

Offers an insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffle from falling. This work provides an overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780231141703
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 232
  • Utgiven:
  • 15. november 2007
  • Mått:
  • 211x163x21 mm.
  • Vikt:
  • 412 g.
  Fri leverans
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Kitchen Mysteries

Offers an insight into the science of cooking, answering such fundamental questions as what causes vegetables to change color when cooked and how to keep a souffle from falling. This work provides an overview of molecular gastronomy and the importance of understanding the physiology of taste.

Användarnas betyg av Kitchen Mysteries



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.