Marknadens största urval
Snabb leverans

Koji Alchemy

- Rediscovering the Magic of Mold-Based Fermentation (Soy Sauce, Miso, Sake, Mirin, Amazake, Charcuterie)

Om Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781603588683
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 352
  • Utgiven:
  • 4. juni 2020
  • Mått:
  • 235x186x36 mm.
  • Vikt:
  • 664 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 7. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Koji Alchemy

Koji Alchemy is the first book devoted to processes, concepts, and recipes for fermenting foods with koji, the microbe behind the delicious, umami flavors of soy sauce, miso, mirin, and so many of the ingredients that underpin Japanese cuisine.

Användarnas betyg av Koji Alchemy



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.