Marknadens största urval
Snabb leverans

Le Cordon Bleu Pastry School

- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Om Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781911621201
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 521
  • Utgiven:
  • 30. augusti 2018
  • Mått:
  • 222x270x40 mm.
  • Vikt:
  • 2152 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Användarnas betyg av Le Cordon Bleu Pastry School



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.