Marknadens största urval
Snabb leverans

Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

Om Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Visa mer
  • Språk:
  • Franska
  • ISBN:
  • 9782012567931
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 326
  • Utgiven:
  • 1 Juni 2012
  • Mått:
  • 235x157x23 mm.
  • Vikt:
  • 476 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 23 Oktober 2024

Beskrivning av Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)

WORK IS IN FRENCH The French cook, teaching how to apprester and season all kinds of meat ... vegetables, ... by the sieur of La Varenne, ... Date of the original edition: 1651 The Cuisinier François is the first modern cookbook. It represents the transition from the medieval to the modern cooking.

Användarnas betyg av Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651)



Hitta liknande böcker
Boken Le Cuisinier Francois Enseignant La Maniere de Bien Apprester Et Assaisonner Viandes, Legumes (1651) finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.