Marknadens största urval
Snabb leverans

Low-Fat Meats

- Design Strategies and Human Implications

Om Low-Fat Meats

Reviews the various methods used in efforts to reduce fat in meat. The text outlines breeding and feeding techniques, but the emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents. It also details the health, social, ethical, and economic implications.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780123132604
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 330
  • Utgiven:
  • 12 December 1994
  • Mått:
  • 152x229x23 mm.
  • Vikt:
  • 660 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28 Maj 2024

Beskrivning av Low-Fat Meats

Reviews the various methods used in efforts to reduce fat in meat. The text outlines breeding and feeding techniques, but the emphasis is on emerging technologies including meat processing and partitioning agents. It also details the health, social, ethical, and economic implications.

Användarnas betyg av Low-Fat Meats



Hitta liknande böcker
Boken Low-Fat Meats finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.