Marknadens största urval
Snabb leverans

Magnetic Resonance in Food Science

- From Molecules to Man

Om Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854043408
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 238
  • Utgiven:
  • 8. maj 2007
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 650 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Användarnas betyg av Magnetic Resonance in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.