Marknadens största urval
Snabb leverans

Magnetic Resonance in Food Science

- Latest Developments

Om Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854048861
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 282
  • Utgiven:
  • 26. mars 2003
  • Mått:
  • 156x234x17 mm.
  • Vikt:
  • 1271 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Användarnas betyg av Magnetic Resonance in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.