Marknadens största urval
Snabb leverans

Magnetic Resonance in Food Science

- The Multivariate Challenge

Om Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780854046485
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 248
  • Utgiven:
  • 5 Maj 2005
  • Mått:
  • 156x234x15 mm.
  • Vikt:
  • 1173 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22 Oktober 2024

Beskrivning av Magnetic Resonance in Food Science

Ideal for graduates and researchers in the field this book provides an up-to-date, global perspective of the latest developments in the field.

Användarnas betyg av Magnetic Resonance in Food Science



Hitta liknande böcker
Boken Magnetic Resonance in Food Science finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.