Marknadens största urval
Snabb leverans

Manuals of Food Quality Control

- Pesticide Residue Analysis in the Food Control

Om Manuals of Food Quality Control

A practical handbook on the analysis of foods for pesticide residue contamination. Its ultimate aim is to assure that a food control laboratory produces high quality analytical results using analytical methodology which has been shown to be reliable and reproducible for pesticide residue analyses.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789251032695
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 191
  • Utgiven:
  • 30. juli 2010
  • Mått:
  • 300x152x15 mm.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. december 2024

Beskrivning av Manuals of Food Quality Control

A practical handbook on the analysis of foods for pesticide residue contamination. Its ultimate aim is to assure that a food control laboratory produces high quality analytical results using analytical methodology which has been shown to be reliable and reproducible for pesticide residue analyses.

Användarnas betyg av Manuals of Food Quality Control



Hitta liknande böcker
Boken Manuals of Food Quality Control finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.