Marknadens största urval
Snabb leverans

Mapping the Tasteland

- Explorations in Food and Wine in Argentinean and European Culture

Om Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783039113453
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 226
  • Utgiven:
  • 12. december 2013
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 150x227x16 mm.
  • Vikt:
  • 382 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Användarnas betyg av Mapping the Tasteland



Hitta liknande böcker
Boken Mapping the Tasteland finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.