Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering

Written by experts from all over the world, the book comprises the latest applications of mathematical and models in food engineering and fermentation. It provides the fundamentals on statistical methods to solve standard problems associated with food engineering and fermentation technology.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781138347670
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 442
  • Utgiven:
  • 3. mars 2020
  • Mått:
  • 260x184x29 mm.
  • Vikt:
  • 1076 g.
Leveranstid: Okänt - saknas för närvarande
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntas inte levereras innan jul

Beskrivning av Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering

Written by experts from all over the world, the book comprises the latest applications of mathematical and models in food engineering and fermentation. It provides the fundamentals on statistical methods to solve standard problems associated with food engineering and fermentation technology.

Användarnas betyg av Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Mathematical and Statistical Applications in Food Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.