Marknadens största urval
Snabb leverans

McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Om McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780340831496
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 896
  • Utgiven:
  • 8. november 2004
  • Mått:
  • 158x235x58 mm.
  • Vikt:
  • 1564 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 8. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

Everything you've ever wanted to know about the science, history and culture of food and cooking, in one encyclopaedic, 896-page reference book

Användarnas betyg av McGee on Food and Cooking: An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.