Marknadens största urval
Snabb leverans

Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

Om Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781138664425
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 272
  • Utgiven:
  • 21. januari 2016
  • Mått:
  • 156x234x14 mm.
  • Vikt:
  • 453 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century

This collection of essays explores some of the complex relations between meat and health in the twentieth century. It highlights a complicated array of contradictory attitudes towards meat and human health. They show how meat came to be regarded as a central part of a modern healthy diet and trace critiques of meat-eating and the meat industry.

Användarnas betyg av Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century



Hitta liknande böcker
Boken Meat, Medicine and Human Health in the Twentieth Century finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.