Marknadens största urval
Snabb leverans

Meat Quality

- Genetic and Environmental Factors

Om Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781138894075
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 488
  • Utgiven:
  • 31. juli 2018
  • Mått:
  • 154x234x34 mm.
  • Vikt:
  • 718 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Meat Quality

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality.

Användarnas betyg av Meat Quality



Hitta liknande böcker
Boken Meat Quality finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.