Marknadens största urval
Snabb leverans

Methods for the Mycological Examination of Food

Om Methods for the Mycological Examination of Food

The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on "Hicrobiological Safety of Foods" in Plymouth, New Hampshire, in July 1982.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781468484557
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 328
  • Utgiven:
  • 26. november 2012
  • Utgåva:
  • 11986
  • Mått:
  • 178x254x18 mm.
  • Vikt:
  • 625 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10. december 2024

Beskrivning av Methods for the Mycological Examination of Food

The concept of a specialist workshop to address this problem was borne during conversations at the Gordon Research Conference on "Hicrobiological Safety of Foods" in Plymouth, New Hampshire, in July 1982.

Användarnas betyg av Methods for the Mycological Examination of Food



Hitta liknande böcker
Boken Methods for the Mycological Examination of Food finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.