Marknadens största urval
Snabb leverans

Microbial Control and Food Preservation

- Theory and Practice

Om Microbial Control and Food Preservation

This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781493975549
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 430
  • Utgiven:
  • 24. januari 2018
  • Utgåva:
  • 12017
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 1022 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Microbial Control and Food Preservation

This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing.

Användarnas betyg av Microbial Control and Food Preservation



Hitta liknande böcker
Boken Microbial Control and Food Preservation finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.