Marknadens största urval
Snabb leverans

Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

Om Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780834212565
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 432
  • Utgiven:
  • 30. september 1999
  • Utgåva:
  • 21999
  • Mått:
  • 178x254x24 mm.
  • Vikt:
  • 1160 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Microstructural Principles of Food Processing and Engineering

The book details the techniques available to study food microstructure, examines the microstructure of basic food components and its relation to quality, and explores how microstructure is affected by specific unit operations in food process engineering.

Användarnas betyg av Microstructural Principles of Food Processing and Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Microstructural Principles of Food Processing and Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.