Marknadens största urval
Snabb leverans

Modernization of Traditional Food Processes and Products

Om Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781493979479
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 205
  • Utgiven:
  • 20. mars 2019
  • Utgåva:
  • 12016
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 454 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Modernization of Traditional Food Processes and Products

This volume of the Trilogy of Traditional Foods, part of the ISEKI Food Series, describes important aspects of the production of foods and beverages from all over the globe.

Användarnas betyg av Modernization of Traditional Food Processes and Products



Hitta liknande böcker
Boken Modernization of Traditional Food Processes and Products finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.