Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780231180771
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 376
  • Utgiven:
  • 20. mars 2018
  • Mått:
  • 314x421x21 mm.
  • Vikt:
  • 1024 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Mouthfeel

Collaborating in the laboratory and the kitchen, Ole G. Mouritsen and Klavs Styrbaek investigate the multiple ways in which food texture influences taste. Combining scientific analysis with creative intuition and a sophisticated knowledge of food preparation, they write a one-of-a-kind book for food lovers and food science scholars.

Användarnas betyg av Mouthfeel



Hitta liknande böcker
Boken Mouthfeel finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.