Marknadens största urval
Snabb leverans

Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control

Om Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control

This book reviews applications of nanomaterial and nanodevices in the food industry. It also discusses the advanced bioanalytical techniques, including Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA), immunoanalytical techniques, monoclonal antibody-based immunological techniques for detecting food adulterations and allergens.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789811670282
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 438
  • Utgiven:
  • 29. mars 2022
  • Utgåva:
  • 12022
  • Mått:
  • 155x235x0 mm.
  • Vikt:
  • 834 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 20. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control

This book reviews applications of nanomaterial and nanodevices in the food industry. It also discusses the advanced bioanalytical techniques, including Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA), immunoanalytical techniques, monoclonal antibody-based immunological techniques for detecting food adulterations and allergens.

Användarnas betyg av Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control



Hitta liknande böcker
Boken Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.