Marknadens största urval
Snabb leverans

Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering

Om Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering

Discusses nanotechnology use in non-thermal food processing techniques such as high-pressure processing (HPP), pulsed electric fields (PEFs), pulsed light, ultraviolet, microwave, ohmic heating, electrospinning, and nano- and microencapsulation.

Visa mer
  • Språk:
  • Okänt
  • ISBN:
  • 9781774910627
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 414
  • Utgiven:
  • 10 Mars 2023
  • Vikt:
  • 988 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 10 Oktober 2024

Beskrivning av Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering

Discusses nanotechnology use in non-thermal food processing techniques such as high-pressure processing (HPP), pulsed electric fields (PEFs), pulsed light, ultraviolet, microwave, ohmic heating, electrospinning, and nano- and microencapsulation.

Användarnas betyg av Nanotechnology Horizons in Food Process Engineering



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.