Marknadens största urval
Snabb leverans

Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

av Y Ozaki
Om Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780471672012
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 424
  • Utgiven:
  • 14. november 2006
  • Mått:
  • 163x241x25 mm.
  • Vikt:
  • 712 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 19. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology

This reference gives food science professionals a working understanding of near-infrared spectroscopy (NIRS) and its role in maximizing food potential. It explains the technical aspects of NIRS, including: basic principles; characteristics of the NIR spectra; instrumentation; sampling techniques; and chemometrics.

Användarnas betyg av Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology



Hitta liknande böcker
Boken Near-Infrared Spectroscopy in Food Science and Technology finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.