Marknadens största urval
Snabb leverans

Nitrite Curing of Meat

- The Nitrosamine Problem

Om Nitrite Curing of Meat

Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780917678509
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 268
  • Utgiven:
  • 1. februari 2005
  • Mått:
  • 164x241x25 mm.
  • Vikt:
  • 600 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Nitrite Curing of Meat

Provides a review of the desirable attributes, which sodium nitrite confers to meat during processing, as well as drawbacks of nitrite usage - the presence of N-nitrosoamines. In addition, this book also provides solutions for the curing of meat without the use of nitrite.

Användarnas betyg av Nitrite Curing of Meat



Hitta liknande böcker
Boken Nitrite Curing of Meat finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.