Marknadens största urval
Snabb leverans

Non-Thermal Food Processing Technologies

Non-Thermal Food Processing Technologies
Om Non-Thermal Food Processing Technologies

Provides an overview of non-thermal food processing technologies that can preserve food color and appearance. It covers the application of emerging technologies on the color profile of different food products. Discusses the impact of emerging technologies on the color and appearance of foods and beverages.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781774916360
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 394
  • Utgiven:
  • 3. oktober 2024
  • Mått:
  • 156x234x0 mm.
  • Vikt:
  • 920 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Non-Thermal Food Processing Technologies

Provides an overview of non-thermal food processing technologies that can preserve food color and appearance. It covers the application of emerging technologies on the color profile of different food products. Discusses the impact of emerging technologies on the color and appearance of foods and beverages.

Användarnas betyg av Non-Thermal Food Processing Technologies



Hitta liknande böcker
Boken Non-Thermal Food Processing Technologies finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.