Marknadens största urval
Snabb leverans

Novel Food Processing

- Effects on Rheological and Functional Properties

Om Novel Food Processing

The technologies that include the use of Ohmic heating, pulse electric fields, and ultraviolet radiation have become more involved in the processing of food products. Focusing on the structural changes that occur in post-process samples, this title examines functional, rheological, and microstructural changes in food exposed to these technologies.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781420071191
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 510
  • Utgiven:
  • 21. december 2009
  • Mått:
  • 261x183x29 mm.
  • Vikt:
  • 1084 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Novel Food Processing

The technologies that include the use of Ohmic heating, pulse electric fields, and ultraviolet radiation have become more involved in the processing of food products. Focusing on the structural changes that occur in post-process samples, this title examines functional, rheological, and microstructural changes in food exposed to these technologies.

Användarnas betyg av Novel Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Novel Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.