Marknadens största urval
Snabb leverans

Novel Macromolecules in Food Systems

Om Novel Macromolecules in Food Systems

Featuring the advances on chemistry, structure and functional properties of "novel proteins and polysaccharides", and placing an emphasis on fundamental structure-function relationships, this book is useful to those working in product development and fundamental food research.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780444829320
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 468
  • Utgiven:
  • 2. oktober 2000
  • Mått:
  • 241x171x25 mm.
  • Vikt:
  • 1000 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 4. februari 2025

Beskrivning av Novel Macromolecules in Food Systems

Featuring the advances on chemistry, structure and functional properties of "novel proteins and polysaccharides", and placing an emphasis on fundamental structure-function relationships, this book is useful to those working in product development and fundamental food research.

Användarnas betyg av Novel Macromolecules in Food Systems



Hitta liknande böcker
Boken Novel Macromolecules in Food Systems finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.