Marknadens största urval
Snabb leverans

Nutrition

- CHEMISTRY AND BIOLOGY, SECOND EDITION

Om Nutrition

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, and exercise.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780849385049
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 360
  • Utgiven:
  • 8. december 1998
  • Utgåva:
  • 2
  • Mått:
  • 242x162x24 mm.
  • Vikt:
  • 644 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Nutrition

offers information on food sources of nutrients, effects of cooking, approved carbohydrate and fat substitutes, applications of nutritional therapy, and dietary recommendations. This book offers an overview of the chemistry and physiology of nutrition designed for students majoring in the areas of nutrition, food science, and exercise.

Användarnas betyg av Nutrition



Hitta liknande böcker
Boken Nutrition finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.