Marknadens största urval
Snabb leverans

Nutrition Experiments in Pigs and Poultry

- A Practical Guide

Om Nutrition Experiments in Pigs and Poultry

This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781780647005
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 178
  • Utgiven:
  • 30. augusti 2016
  • Mått:
  • 252x180x16 mm.
  • Vikt:
  • 590 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 10. mars 2025

Beskrivning av Nutrition Experiments in Pigs and Poultry

This text describes the limitations of experiment design involving different ingredients, and the characterization of experimental diets including ingredient selection, composition and the minimum proximate analysis required. It details measurements and the tools available for understanding data sets, data analysis and publication of research.

Användarnas betyg av Nutrition Experiments in Pigs and Poultry



Hitta liknande böcker
Boken Nutrition Experiments in Pigs and Poultry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.