Marknadens största urval
Snabb leverans

Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Om Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781419735424
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 256
  • Utgiven:
  • 22. oktober 2019
  • Mått:
  • 274x224x28 mm.
  • Vikt:
  • 1474 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 18. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Förväntad leverans i god tid innan jul

Beskrivning av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza

Showcasing the "soul food" of Mexico, this cookbook offers 140 authentic, yet accessible recipes using some of the purest pre-Hispanic and indigenous ingredients available.

Användarnas betyg av Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza



Hitta liknande böcker
Boken Oaxaca: The Food of the Region, and of LA’s legendary restaurant Guelaguetza finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.