Marknadens största urval
Snabb leverans

Operations in Food Refrigeration

Om Operations in Food Refrigeration

Offers professionals in the food industry with an overview of issues involved in heat and mass transfer in refrigeration and freezing. This title covers quality issues related to maintaining the most adequate operation conditions for a variety of processed foods.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781420055481
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 402
  • Utgiven:
  • 6. juni 2012
  • Mått:
  • 156x234x23 mm.
  • Vikt:
  • 1600 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 24. december 2024
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025

Beskrivning av Operations in Food Refrigeration

Offers professionals in the food industry with an overview of issues involved in heat and mass transfer in refrigeration and freezing. This title covers quality issues related to maintaining the most adequate operation conditions for a variety of processed foods.

Användarnas betyg av Operations in Food Refrigeration



Hitta liknande böcker
Boken Operations in Food Refrigeration finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.