Marknadens största urval
Snabb leverans

Optimization in Food Engineering

Om Optimization in Food Engineering

While mathematically sophisticated methods can be used to better understand and improve processes, the nonlinear nature of food processing models can make their dynamic optimization a daunting task. This book evaluates the potential uses and limitations of optimization techniques for food processing.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781420061413
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 758
  • Utgiven:
  • 9. december 2008
  • Mått:
  • 156x234x46 mm.
  • Vikt:
  • 1640 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 9. maj 2025

Beskrivning av Optimization in Food Engineering

While mathematically sophisticated methods can be used to better understand and improve processes, the nonlinear nature of food processing models can make their dynamic optimization a daunting task. This book evaluates the potential uses and limitations of optimization techniques for food processing.

Användarnas betyg av Optimization in Food Engineering



Hitta liknande böcker
Boken Optimization in Food Engineering finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.