Marknadens största urval
Snabb leverans

Physical Chemistry of Foods

Om Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780824793555
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 830
  • Utgiven:
  • 8. oktober 2002
  • Mått:
  • 155x235x53 mm.
  • Vikt:
  • 1312 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Physical Chemistry of Foods

Exploring the structure and physical and chemical properties of solutions, dispersions, soft solids, fats, and cellular systems, this title describes the physiochemical principles of the reactions and conversions that occur during the manufacture, handling, and storage of foods. It covers aspects of thermodynamics and bonds and interaction forces.

Användarnas betyg av Physical Chemistry of Foods



Hitta liknande böcker
Boken Physical Chemistry of Foods finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.