Marknadens största urval
Snabb leverans

Polysaccharide Dispersions

- Chemistry and Technology in Food

Om Polysaccharide Dispersions

Polysaccharides are the subject of heightened interest, and this book is a study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780127338651
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 236
  • Utgiven:
  • 10 December 1997
  • Mått:
  • 165x235x17 mm.
  • Vikt:
  • 510 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 22 Maj 2024

Beskrivning av Polysaccharide Dispersions

Polysaccharides are the subject of heightened interest, and this book is a study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli.

Användarnas betyg av Polysaccharide Dispersions



Hitta liknande böcker
Boken Polysaccharide Dispersions finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.