Marknadens största urval
Snabb leverans

Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

- The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

Om Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

A complete and comprehensive guide to food preservation, including canning, fermentation and dehydration.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781934170694
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 320
  • Utgiven:
  • 31. augusti 2017
  • Mått:
  • 155x231x25 mm.
  • Vikt:
  • 666 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 13. januari 2025

Beskrivning av Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration

A complete and comprehensive guide to food preservation, including canning, fermentation and dehydration.

Användarnas betyg av Preservation: The Art and Science of Canning, Fermentation and Dehydration



Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.