Marknadens största urval
Snabb leverans

Preserving Food without Freezing or Canning

- Traditional Techniques Using Salt, Oil, Sugar, Alcohol, Vinegar, Drying, Cold Storage, and Lactic Fermentation

Om Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781933392592
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 224
  • Utgiven:
  • 17. juni 2013
  • Utgåva:
  • Mått:
  • 148x229x15 mm.
  • Vikt:
  • 250 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 2. december 2024

Beskrivning av Preserving Food without Freezing or Canning

Preserving Food Without Freezing or Canning offers more than 250 easy and enjoyable recipes featuring locally grown and minimally refined ingredients. It is an essential guide for those who seek healthy food for a healthy world.

Användarnas betyg av Preserving Food without Freezing or Canning



Hitta liknande böcker
Boken Preserving Food without Freezing or Canning finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.