Marknadens största urval
Snabb leverans

Preserving the Japanese Way

- Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Om Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781449450885
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 400
  • Utgiven:
  • 13 Augusti 2015
  • Mått:
  • 253x215x41 mm.
  • Vikt:
  • 1500 g.
  I lager
Leveranstid: 4-7 vardagar
Förväntad leverans: 28 Maj 2024

Beskrivning av Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Användarnas betyg av Preserving the Japanese Way



Hitta liknande böcker
Boken Preserving the Japanese Way finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.