Marknadens största urval
Snabb leverans
Om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9783319875927
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 607
  • Utgiven:
  • 10. maj 2019
  • Utgåva:
  • 42018
  • Mått:
  • 178x254x0 mm.
  • Vikt:
  • 1178 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Användarnas betyg av Principles of Food Chemistry



Hitta liknande böcker
Boken Principles of Food Chemistry finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.