Marknadens största urval
Snabb leverans

Principles of Food Processing

Om Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9781461358701
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 15. april 2013
  • Utgåva:
  • 11997
  • Mått:
  • 155x235x17 mm.
  • Vikt:
  • 588 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 27. januari 2025
Förlängd ångerrätt till 31. januari 2025
  •  

    Kan ej levereras före jul.
    Köp nu och skriv ut ett presentkort

Beskrivning av Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts offood processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Användarnas betyg av Principles of Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Principles of Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.