Marknadens största urval
Snabb leverans

Principles of Food Processing

Om Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9780834212695
  • Format:
  • Inbunden
  • Sidor:
  • 288
  • Utgiven:
  • 31. mars 1997
  • Mått:
  • 187x266x27 mm.
  • Vikt:
  • 728 g.
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 17. december 2024

Beskrivning av Principles of Food Processing

The approach to teaching the concepts of food processing to the undergrad uate food science major has evolved over the past 40 years. The current 1FT minimum standards suggest that the undergradu ate food science major be required to complete at least one food processing course.

Användarnas betyg av Principles of Food Processing



Hitta liknande böcker
Boken Principles of Food Processing finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.