Marknadens största urval
Snabb leverans

Principles of Food Production Operations

Om Principles of Food Production Operations

Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.

Visa mer
  • Språk:
  • Engelska
  • ISBN:
  • 9789385909252
  • Format:
  • Häftad
  • Sidor:
  • 374
  • Utgiven:
  • 28 Februari 2017
  • Mått:
  • 180x240x0 mm.
  • Vikt:
  • 492 g.
  Fri leverans
Leveranstid: 2-4 veckor
Förväntad leverans: 28 Oktober 2024

Beskrivning av Principles of Food Production Operations

Describes the fundamental principles of food production - both theory and practice. Divided into four parts, the book has been conceptualized and designed to become an indispensable textbook for hotel management students.

Användarnas betyg av Principles of Food Production Operations



Hitta liknande böcker
Boken Principles of Food Production Operations finns i följande kategorier:

Gör som tusentals andra bokälskare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få fantastiska erbjudanden och inspiration för din nästa läsning.